New beta version
26. Dez 2013
Mixing Station

I just uploaded a new beta version.
Changelog:
+ channel config view
+ output routing
+ data loading changed (is it slower or faster?)
+ custom layer can now be saved/loaded (stored on sd card)
+ new button design
+ larger font for 7″ devices

10 comments
  • mick berg

    Great stuff David. The new buttons make the whole app look much more professional.
    I will check everything more carefully.
    Mick.

  • mick berg

    Quite a few things don’t seem to work, like the channel linking, but maybe that is only when offline. So I won’t make a long list of issues that may not exist. BTW Do you appreciate what an amazing difference a little fix to the buttons has made:-) ?
    Mick.

    • davidgiga1993

      The linking is only working on online mode cause the x32 does the logic for that.
      Yes 🙂
      David

  • mick berg

    Two things, when I go to save a custom layer, I get a strange keyboard with no letters.
    And has the ‚Fine‘ button become redundant? Not sure what it does anymore!
    Mick.

    • davidgiga1993

      I just noticed the keyboard problem, I forget to test it on a real device (it was working in the emulator)

      The fine button should do the same as before:
      If active the fader will move more slowly and movements will be accepted even when not on the fader knob

      • mick berg

        Ah, then I guess I never knew what it did! 🙂
        Mick.

  • mick berg

    David, hold off on the mute group thing I asked for. It’s working fine.
    Sorry about that,
    Mick.

    • davidgiga1993

      Okay, I didn’t start it yet.
      No problem 🙂

  • mick berg

    I personally don’t find the ‚fine‘ function useful, maybe its good for phones, I’m using an 8 inch tablet. And that button has primo real estate! Maybe some others would care to comment.
    Something else, I’d really like to see pre/post fader buttons in the sends windows. Very scary if a send is inadvertently set to pre.
    Enough for now!:-)
    Mick.

  • Tony Wilkes

    When I try to add a custom layer it has always crashed on my Nexus 7 but works perfectly on my wife’s Lenovo S6000.
    Ta